Suomi kuuluu maailman kärkimaihin uusien teknologioiden osaamisessa ja hyödyntämisessä. Tutkimukset yliopistoissamme ja tutkimuslaitoksissamme tarjoavat ainutlaatuisia liiketoimintamahdollisuuksia. Kun yritys aloittaa tutkimustuloksen kaupallistamavalmistelut, Geowise avustaa etsimällä lupaavimman reitin ja tavan tuotteistaa idea liiketoiminnaksi.

 

Uusien teknologioiden kaupallistaminen nähdään usein projektina, joille tunnusomaista on päämääräsuuntaisuus, väliaikaisuus ja ainutkertaisuus. Geowiselle projekti on tärkeää tehdä laadukkaasti: resurssien tehokas hallinnointi ja kohdistaminen, kustannustehokkuus sekä tavoitteiden saavuttaminen määräajassa ovat hyvän projektin piirteitä.

Projektin hallinta vaatii laajaa osaamista ja asiantuntemusta, jota ei aina löydy yrityksen sisältä. Ratkaisu on palkata ulkopuolinen projektikoordinaattori joka hoitaa projektin oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti, säilyttäen korkean laadun koko projektin ajan. Tässä Geowisen pitkä kokemus projektien ja ohjelmien koordinoinnista nousee eduksi. Ulkopuolisen projektikoordinaattorin palkkaaminen mahdollistaa itse projektitiimin keskittymisen olennaiseen.

Geowise tarjoaa laadukasta, päämääräsuuntaista projektikoordinointipalvelua, johon kuuluu:

  • Hankesuunnitelman valmistelu ja oikean projektiaiheen valinta
  • Liikekumppanien ja kansainvälisten osapuolten haku ja valinta
  • Työpajojen ja seminaarien järjestäminen
  • Projektin viestintämateriaalin tekeminen ja tulosten levittäminen
  • Kattavien projektiraporttien laadinta
  • Tutkimustulosten kaupallistaminen

Konsulttimme tarjoaa laadukasta palvelua uusien tuotteiden ja palvelujen kaupallistamisessa sekä erilaisten projektien ja ohjelmien koordinoinnissa. Ota meihin yhteyttä kuullaksesi lisää.